ПРИКЛЮЧЕНИЯ ОПАСНИ СЪС ГЕРОИ СЛАДКОГЛАСНИ

ПРИКЛЮЧЕНИЯ ОПАСНИ СЪС ГЕРОИ СЛАДКОГЛАСНИ

Музикална пиеса на поета и драматурга Недялко Йорданов за деца и възрастни, които не бързат да пораснат, музиката е на Хайгашот Агасян

Режисьор Адриан Петров

Сценография

Адриан Петров

Костюми  IЕлена КамбуроваI

 

Очарователните герои от мюзикъла в рими изпълват сцената на Родопски драматичен театър Смолян, за да си общуват с децата и възрастните чрез езика на театъра, езика на детството. Този език няма как да не бъде разбран, защото е универсален. В него има всичко: игра, музика, вълшебства. Когато разговаряме чрез него с детето, то се чувства на своя си остров, свободно, щастливо, любознателно и отзивчиво. Точно такова, каквото трябва да бъде едно щастливо дете.

„Приключения опасни със герои сладкогласни“- завладяваща приказка за неочаквани герои в конкурс за песен… Музикална буря от емоции, сътворена от композитора Хайгашот Агасян. Забавна история за приятелството, успеха, доверието и вечната борба между Доброто и Злото… Атрактивно, занимателно, неповторимо театрално изживяване рижисирано от Адриан Петров и представено от младите актьори в театъра – Божана Мановска, Джована Галиарди, Гергана Либова, Деси Минчева, Соня Йосифов, Делян Илиев, Борис Хаджийски, Никола Орешков, Атанас Найденов и Асен Левов, на сцената на Родопски драматичен театър “Николай Хайтов”- Смолян.